Als u zeven jaar geleden voor 5,- euro aan Bitcoin had gekocht, was u nu 6,9 miljoen euro rijker

Heeft u ooit meegemaakt dat u wou dat u in het verleden iets gekocht had omdat het uiteindelijk gevoelig in waarde bleek te zijn gestegen? Misschien wel een stuk grond in een laaggewaardeerde buurt dat nu tien keer zoveel waard is. Doet dat een belletje rinkelen? Wel, hier volgen enkele verbluffende verhalen van mensen die Bitcoin kochten voor de lol en die, dankzij de enorme stijging van Bitcoin in de voorbije jaren, nu officieel miljonair geworden zijn.

Maandag was het precies zeven jaar geleden dat, naar verluidt, voor de eerste keer Bitcoin werd gebruikt bij een officiële betaling. Nu, zeven jaar later, is de Bitcoin 879.999 keer zoveel waard. Als een investeerder toen beslist had vijf euro te spenderen aan zo’n 2.000 Bitcoins, dan zou zijn pakket vandaag 6,9 miljoen euro waard zijn. Met een aankoop van 480.000 Bitcoins voor slechts 1.200 euro, zou deze investeerder momenteel 4,1 miljard euro bezitten.

Interview Bloomberg met Bill Gates. “Bitcoin is de oplossing"

In het begin sloeg Bitcoin niet erg aan. Het was vooral het speelterrein van de vroege vogels. Er waren erg weinig bedrijven die Bitcoin als betaalmethode aanvaardden en het systeem deed veel regeringen de wenkbrauwen fronsen. Maar terwijl geleidelijk aan meer bedrijven en overheden Bitcoin gingen accepteren, ging de prijs stap per stap omhoog. Het idee van een gedecentraliseerde munt begon meer en meer mensen aan te spreken en terwijl er meer volk op de trein sprong, ging de prijs de hoogte in. Sinds de munt begin 2017 aan legitimiteit won in landen als Japan, is de Bitcoin fors gestegen.

Bitcoin is beter dan valuta. - Bill Gates

Het grote voordeel van Bitcoin is dat het gedecentraliseerd is. Dat betekent dat er geen centrale bank of overheid is die de munt controleert. Deze vrijheid is een van de redenen waarom investeerders de munt zijn gaan zien als een veilige haven in een problematische geopolitieke wereld - en daar hebben we genoeg voorbeelden van in de voorbije maanden in Europa, Rusland, Brazilië en de VS. Bitcoin heeft nog een extra voordeel: er is een wiskundig bepaalde limiet voor het aantal Bitcoins dat gecreëerd kan worden, wat betekent dat er geen geld bijgedrukt kan worden en de wetten van de economie dus perfect kunnen werken. Als er een begrensde hoeveelheid van iets is en de vraag stijgt, dan stijgt ook de prijs evenredig.

Wences Casares wordt door de elite van Silicon Valley wel eens “patiënt nul van de Bitcoin” genoemd. Op plaatsen als Sun Valley, waar vele rijken en beroemdheden samenkomen, overtuigde hij Bill Gates, Reid Hoffman en ontelbare andere grootheden om in Bitcoin te stappen.

Zakenman en miljardair Wences Casares zegt dat het niet te laat is voor wie geïnteresseerd is in Bitcoin.

Casares, die in Argentinië geboren werd, startte een bedrijf rond videospelletjes, een internetprovider en een bank en daarbovenop maakt hij deel uit van de raad van bestuur van Paypal. Volgens Casares is het echter Bitcoin waar hij de rest van zijn leven aan zal wijden. Hij runt nu de start-up Xapo, die Bitcoins bewaart. Tijdens een diner in New York georganiseerd door Coin Center, een groep die zich bezighoudt met het beleid rond cryptomunten, gaf Casares een toespraak waarin hij advies gaf over hoe u met Bitcoin kunt starten.

De ideale manier, volgens Casares? Neem 1% of minder van wat u bezit en investeer het in Bitcoin. “Ofwel verliest u 1% van uw vermogen, wat de meeste mensen wel aankunnen, ofwel verdient u miljoenen”, zei hij tegen de voorstanders van cryptomunten in het Westin Hotel op Times Square.

Experts zoals Wences Casares voorspellen dat één Bitcoin tegen 2030, 500.000 euro waard zal zijn.

Casares schat de kans dat Bitcoin volledig ten onder gaat op 20%. “Als het misloopt, zal het volledig waardeloos zijn”, zegt hij. “Als het een succes wordt, zal Bitcoin over vijf tot zeven jaar meer dan een miljoen dollar waard zijn.” Hij schat de kans op succes boven de 50%.

Casares heeft een interessant antwoord op zij die denken dat ze de Bitcointrein gemist hebben en die bang zijn dat ze er te laat aan beginnen. Hij zei dat zelfs wie Bitcoin aan de recente hoge prijzen heeft gekocht, het “spectaculair goed” gedaan heeft..

Maar het is niet alleen Bitcoin die de krantenkoppen haalt, deze markt wordt aangevoerd door een andere cryptomunt, “Ethereum”. Mocht u er nog niet van gehoord hebben: de koers steeg alleen al de voorbije zes maanden met 5.400%. In feite steeg de prijs van Ethereum van 7 dollar begin 2017 naar een top van meer dan 400 dollar in juni 2017 en daar zijn heel goede redenen voor. Terwijl Bitcoin hoofdzakelijk voor betalingen van consumenten wordt gebruikt, wordt Ethereum vooral aanvaard in de zakenwereld. Ethereum werd al in de armen gesloten door bedrijven als Microsoft, Intel, Toyota, J.P. Morgan en vele andere bedrijven die deel uitmaken van de Ethereum Enterprise Alliance (EEA). Het gebruik door grote bedrijven stimuleert natuurlijk enorm de legitimiteit van Ethereum als munt en maakt het zo de perfecte “partner” voor je investering in cryptomunten.

Met alle krantenkoppen over Bitcoin, Ethereum en andere cryptomunten denkt u er misschien aan om op deze kansen in te spelen, maar weet u niet goed waar te beginnen. Moet u in Bitcoin investeren? Of eerder in Ethereum? We vonden een platform die het gemakkelijk en veilig maakt voor iedereen om eenvoudig in de meest populiare cryptomunten te investeren.

Hoe kan ik ook mee doen?

Stap 1

Klik op deze link om een gratis account bij Crypto500 te openen.
Waarom Crypto500? Via Crypto500 kunt u gevarieerd beleggen in verschillende cryptomunten met lage bedragen als € 50,- maar toch maximaal profiteren van de winsten via een hefboom constructie.

Stap 2

Klik op registeren en vul uw persoonlijke gegevens in.

Stap 3

Stort veilig via iDeal een bedrag op uw account, bijvoorbeeld € 250,-. Het bedrag dat u stort is het bedrag dat u wilt investeren in verschillende cryptomunten als Bitcoin. Dit bedrag is van u en blijft van u, en kunt u ieder moment weer opnemen.

Stap 4

Nadat u een storting heeft gedaan, Klik op 'Naar Traderoom' en kies vervolgens uw gewenste cryptomunt. Als u op 'volgende ->' klikt ziet u meer opties.

Tip: verspreid uw inleg over verschillende cryptomunten. Wij adviseren 33% Bitcoin (BTC/USD), 33% Ether (ETH/USD) en 33% Ripple (XRP/USD).

Wij kiezen als eerste voor de Bitcoin, klik op 'HANDELEN' bij BTC/USD (Bitcoin ten opzichte van de USD dollar)

Stap 5

Nu kiest u of de Bitcoin omhoog of omlaag gaat, wij kiezen voor omhoog.
Want een voorlopige voorzichtige analyse suggereert een waarde van tussen de $ 12.000 en $ 55.000.
In onderstaande voorbeeld investeren wij € 100,- maar u kunt al mee profiteren vanaf € 50,-
Nu kiest u de hefboom, wij adviseren niet hoger te gaan dan 20x. Dit betekend als de bitcoin 1% omhoog gaat, uw investering maar liefst 20% omhoog gaat.
Maar hoe groter de hefboom, hoe groter ook de kans dat u de inleg kwijt raakt.
Als winstdoel kiezen wij € 400,- dit betekend dat de order word gesloten op het moment er € 400,- winst is gemaakt.
Bij maximale verlies kiezen wij voor € 30,- kies niet voor een te laag bedrag, de kans is dan namelijk dat uw order eerder word gesloten met verlies.

Klik vervolgens op 'HANDELEN' en klaar!

Proficiat! U maakt nu deel uit van de cryptogemeenschap. Als de prijs van Bitcoin stijgt, kunt u uw geld afhalen van Crypto500, wanneer u maar wenst. Als u zes jaar geleden Bitcoin had gekocht, was de € 18,- die u net investeerde, nu meer dan 15 miljoen euro waard geweest.
En? Hoeveel zal u hebben over een jaartje?

reacties (6)
Gavin de Boer

Ik weet nog toen Etherium uitkwam, ik kocht in een jaar geleden en heb nu al 70.000 euro verdient, met inleg van slechts 200 euro.

Vind ik leuk · Reageer · 6 · , 08:23
Frank Weggel

Shit ik twijfelde 2 jaar geleden nog om te investeren in Bitoin, had ik het toen maar gedaan! Maar ik heb zojuist alsnog 100 euro geinvesteerd

Vind ik leuk · Reageer · 6 · , 13:44
Diederick Dadels

Etherium of Bitcoin? Waar hebben jullie vertrouwen in? Of 50/50?

Vind ik leuk · Reageer · 6 · , 22:16
Freek Rijkhof

Ik zit al een tijdje in beiden, is een stuk slimmer dan al je geld op 1 coin zetten!

Vind ik leuk · Reageer · 6 · , 07:56
John Roelofs

Deze manier van investeren kende ik nog niet, wel ideaal dat het met zulke lage bedragen kan, ik ga het zo zelf proberen.

Vind ik leuk · Reageer · 6 · , 11:31
Jan Ter Heijden

Ik zit al op 4500 euro winst, en heb mijn eerste uitbetaling aangevraagd, de overige 50% laat ik in Etherium zitten. Iemand enig idee hoe dit zit met de belasting? Hoeveel moet ik afdragen?

Vind ik leuk · Reageer · 6 · , 14:07

Reageer

Live eCurrency Prijzen

Koop Bitcoin en Ethereum met iDeal:

Populaire artikelen